Линк – Информација за организација на натпреварите по математика за учебната 2020/21 година

 

Повеќе информации, одлуки за овогодинешните натпревари, програма и теми можат да се најдат на страната на Сојузот на математичарите на Македонија (СММ) https://smm.org.mk/