Почитувани ученици и родители, Ве известуваме дека за учениците кои што ги полагаа приемните испити и го исполнија условот за упис во Математичко-информатичка гимназија можат да ги достават документите во вториот уписен рок ( 23 и 24 јуни 2021 година ( среда и четврток) од 07.00 до 19.00 часот и на 25 јуни година (петок) од 07.00 до 15.00 часот.