Почитувани родители и ученици,
Приемните испити во Вториот уписен рок ќе се одржат математика во понеделник (28.06) со почеток во 10.00 часот, физика во вторник (29.06) со почеток во 10.00 часот. Приемните испити ќе се одржат во просториите на Математичко-информатичка гимназија почитувајќи ги мерките за заштита од Ковид 19.
Математичко-информатичка гимназија Ви посакува успех и среќа на приемните испити.