Почитувани родители и ученици,

Ве известуваме дека сите заинтерсирани ученици кои што сакаат да се запишат во Математичко-информатичката гимназија за учебната 2021/2022 година, можат да го направат тоа во новиот рок за пријавување и да пополнат писмо на интерес кое што можат да го испратат на email адресата DSU.MIG.SKOPJE@gmail.com најдоцна до 24.6.2021 г. (четврток).

Приемните испити ќе се одржат на:

28.6.2021 г. (понеделник) во 10 часот за математика

29.6.2021 г. (вторник) во 10 часот за физика

Писмо на интерес за полагање на приемен испит за запишување во математичко – информатичка гимназија за учебната 2021/2022 година

pismo.docx