Контакт

Слободно контактирајте не за прашања поврзани со нашата математичко - информатичка гимназија

Контакт

Математичко – информатичка гимназија

Локација

бул. “Партизански Одреди” бр.91, 1000 Скопје

 

Мобилен и email на директор

078355221
dsu.mig.skopje@gmail.com

 

1 + 11 =

Математичко - информатичка гимназија

За МИГ
Настава
Огласна табла
Активности

Локација и контакт

бул. "Партизански Одреди" бр.91, 1000 Скопје

Директор: Д-р Јулија Гајдаџиева

моб: 078355221

контакт

4 + 15 =