огласна табла

математичко - информатичка гимназија

математичко – информатичка гимназија

огласна табла

Ранг листа со вкупен број на бодови на кандидатите кои ги полагаа приемните испити за упис на ученици во ДСУ „Математичко-информатичка гимназија“ за учебна 2021/2022 година

Ранг листа со вкупен број на бодови на кандидатите кои ги полагаа приемните испити во првиот рок за пријавување за упис на ученици во ДСУ „Математичко-информатичка гимназија“ за учебна 2021/2022 година на македонски наставен јазик линк Ранг листа со вкупен број на...

Вкупна Ранг листа на ученици во Втор уписен рок и Информација за доставување на документи за упис на ученици во Математичко – информатичка гимназија

Почитувани родители и ученици, Во прилог можете да ја погледнете вкупната Ранг листа на ученици кои го исполнуваат условот за прием на ученици во Математичко - информатичка гимназија во вториот уписен рок.   Ве известуваме дека пријавувањето за запишување на...

Известување за приемните испити во Вториот уписен рок

Почитувани родители и ученици, Приемните испити во Вториот уписен рок ќе се одржат математика во понеделник (28.06) со почеток во 10.00 часот, физика во вторник (29.06) со почеток во 10.00 часот. Приемните испити ќе се одржат во просториите на Математичко-информатичка...

Нов уписен рок за запишување на ученици во Математичко-информатичка гимназија

Почитувани родители и ученици, Ве известуваме дека сите заинтерсирани ученици кои што сакаат да се запишат во Математичко-информатичката гимназија за учебната 2021/2022 година, можат да го направат тоа во новиот рок за пријавување и да пополнат писмо на интерес кое...

Известување за доставување на документи во втор уписен рок

Почитувани ученици и родители, Ве известуваме дека за учениците кои што ги полагаа приемните испити и го исполнија условот за упис во Математичко-информатичка гимназија можат да ги достават документите во вториот уписен рок ( 23 и 24 јуни 2021 година ( среда и...

Документи за упис на ученици во Математичко – информатичка гимназија

Почитувани родители и ученици, Ве известуваме дека пријавувањето за запишување на учениците во Математичко - информатичка гимназија во Јунскиот уписен рок ќе се врши на 14 Јуни 2021 година (Понеделник) од 12.00 до 19.00 часот, 15 и 16 Јуни 2021година ( Вторник и...

Математичко - информатичка гимназија

За МИГ
Настава
Огласна табла
Активности

Локација и контакт

бул. "Партизански Одреди" бр.91, 1000 Скопје

Директор: Д-р Јулија Гајдаџиева

моб: 078355221

контакт

8 + 14 =