Tabela e lajmërimit

Gjimnazi Matematiko – Informatikë

Gjimnazi Matematiko – Informatikë

Tabela e lajmërimit

Конечна ранг листа од приемните испити по математика и физика

Конечна ранг листа од приемните испити по математика и физика

Конечната ранг листа од приемните испити по математика и физика можете да ја погледнете на следните линкови. Учениците кои што имаат освоени минимум 100 поени од двата испити ги исполнуваат условите за упис во прва година во Математичко-информатичката гимназија и...

Конечни резултати од приемниот испит по физика

Конечни резултати од приемниот испит по физика

Почитувани ученици и родители, Во прилог можете да ја погледнете листата со конечни резултати од примениот испит по физика. Конечни резултати од приемниот испит по физика на МК на следниот линк Конечни резултати од приемниот испит по физика на АЛ на следниот линк...

Резултати од приемниот испит по физика

Резултати од приемниот испит по физика

Почитувани, можете да ги погледнете резултатите од приемниот испит по физика. Учениците имаат право на приговор до среда (12.06) до 12:00 часот. Приговорите може да ги пратите на dsu.mig.skopje@gmail.com. Во прилог табелата за освоените поени по физика. Резултати од...

Конечни резултати од приемниот испит по математика

Конечни резултати од приемниот испит по математика

Почитувани ученици и родители, Во прилог можете да ја погледнете листата со конечни резултати од примениот испит по математика. Учениците кои што имаат освоено минимум 30 поени, можат да се јават на приемниот испит по физика кој што ќе се одржи утре 11.06.2024 година...

Резултати од приемниот испит по математика

Резултати од приемниот испит по математика

Почитувани, Учениците кои имаат освоено минимум 30 поени по математика можат да се јават на приемниот по физика во вторник. Учениците имаат право на приговор од денес петок (07.06) од 16.00 часот до понеделник (10.06) до 12.оо часот. Приговорите може да ги пратите на...

Известување за полагање на вториот екстерен испит од државната матура

Известување за полагање на вториот екстерен испит од државната матура

Почитувани матуранти, Во сабота на 08.06.2024 година во 10 часот се полага вториот екстерен испит од државната матура. Во прилог Ви ги праќаме сите информации во врска со одржувањето на испитот. Математичко-информатичка гимназија Ви посакува среќа и успех на испитот....

Известување за полагање на приемниот испит по математика, Список по простории и правила за полагање на приемните испити

Известување за полагање на приемниот испит по математика, Список по простории и правила за полагање на приемните испити

Почитувани ученици и родители, На 07.06.2024 ( петок ) со почеток во 10.00 часот ќе се одржи приемниот испит по математика во ДСУ “Математичко-информатичка гимназија” – Скопје. Ви посакуваме многу успех и среќа на примениот испит.   Списокот по простории можете...

Известување за полагање на првиот екстерен испит од државната матура

Известување за полагање на првиот екстерен испит од државната матура

Почитувани матуранти, Во сабота на 01.06.2024 година се полага првиот екстерен испит од државната матура, македонски јазики литература и албански јазик и литература. Во прилог Ви ги праќаме сите информации во врска со одржувањето на испитот . Математичкко-информатичка...

Gjimnazit Matematiko – Informatikë

Rreth GJMI
Mësimdhënia
Tabela e lajmërimit
Aktivitete

Vendndodhja dhe kontakti

Bulevardi. “Çetet Partizane” Nr.91, 1000 Shkup

Drejtor: D-r. Julia Gajdaxhieva, mob: 078355221

Pedagog: mob: 070259169

Psikologia: Elhame Sopa, mob 070259225

Kontakt

9 + 3 =