Почитувани ученици и родители,

Во прилог можете да ја погледнете листата со конечни резултати од примениот испит по физика.

Конечни резултати од приемниот испит по физика на МК на следниот линк

Конечни резултати од приемниот испит по физика на АЛ на следниот линк

Резултати од поднесените приговори на следниот линк