Почитувани родители и ученици

Сите ученици кои што имаат минимум 30 бодови по математика имаат право да го полагаат приемниот испит по физика во понеделник ( 05.06.2023 година). Приговорите за тестот по математика може да ги доставите електронски на dsu.mig.skopje@gmail.com најдоцна до утре до 12.00 часот. Резултатите од приговорите ќе ги добиете во понеделник до 09.30 часот , пред почетокот на приемниот по физика.Сите ученици кои ќе полагаат физика да седнат на истото бројче како и на тестот по математика.

Ви посакуваме среќа на испитот по физика.

Во прилог табелата за освоените бодови по математика.

Резултати од приемниот испит по математика на МК на следниот линк

Резултати од приемниот испит по математика на АЛ на следниот линк