Учениците од МИГ на 31.5.2024 во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“, Скопје беа дел од Мастеркласот: Работилница за поетски филмови наменета за млади, што ја одржаа Одвеиг Кливе од Норвешка и Џејмс О’Лери од Ирска.
Фото: Диме Данов