Почитувани ученици,

Ве известуваме дека сите ученици кои на 01.06.2022 година полагаа приемен испит по математика и освоија минимум 30 поени имаат право да го полагаат приемниот испит по физика на 03.06.2022 со почеток во 10.00 часот.

За полагање на примениот испит по физика секој ученик е потребно да седи во истата просторија и на истото бројче како и на приемниот по математика.

Ви посакуваме среќа на приемниот испит по физика