На првата генерација ученици во ДСУ “Математичко-информатичка гимназија” – Скопје на 21.06.2021 година им беа поделени свидетелствата за успешно завршената учебна година.

Учениците задоволни од наставата и наставната програма и мотивирани за уште поголеми успеси во наредната учебна година.