Почитувани ученици и родители,

Во прилог можете да ја погледнете листата со конечни резултати од примениот испит по математика.

Учениците кои што имаат освоено минимум 30 поени, можат да се јават на приемниот испит по физика кој што ќе се одржи утре 11.06.2024 година (вторник) во 10 часот.

Конечни резултати од приемниот испит по математика на МК на следниот линк

Конечни резултати од приемниот испит по математика на АЛ на следниот линк

Резултати од поднесените приговори на следниот линк