Почитувани родители и ученици,

Во прилог табелата за освоените бодови од примениот испит по физика.

Приговори за тестот по физика може да ги доставите електронски на dsu.mig.skopje@gmail.com најдоцна до утре (6.6.2023 година, вторник) до 12.00 часот.

Резултати од приемниот испит по физика на МК на следниот линк

Резултати од приемниот испит по физика на АЛ на следниот линк