Почитувани родители и ученици,

Учебната година во Математичко-информатичка гимназија започнува на 01.09.2022 година со физичко присуство. На 01.09.2022 година ќе се одржат класни часови по следен распоред:

ПАРАЛЕЛКИТЕ   на Албански наставен јазик класни часови од 9.30  до 10.30

ПАРАЛЕЛКИТЕ   на Македонски наставен јазик класни часови од 10.45 до 11.45

 

Сите дополнителни информации ќе ги добиете од класните раководители на 01.09.2022 година.

Математичко-информатичка гимназија Ви посакува среќен и успешен почеток.