Денес им беа доделени свидетелствата на учениците од ,,Математичко – информатичка гимназија”, Скопје, заедно со дипломи за нивниот постигнат успех и заложбите за гимназијата. На учениците им посакуваме пријатен летен распуст и ги очекуваме во септември со обновени сили за уште поголеми успеси и достигнувања.