Почитувани деветоодделенци,
Ве покануваме во четврток (25.05.2023) од 10:00, да ни се придружите во нашата работилница по програмирање, во просториите на Математичко-информатичка гимназија. Предавањето ќе го одржат учениците од првата генерација на МИГ.

Дојдете да се запознаете подобро со светот во МИГ.

Линк за пријавување