Почитувани ученици и родители,

На 07.06.2024 ( петок ) со почеток во 10.00 часот ќе се одржи приемниот испит по математика во ДСУ “Математичко-информатичка гимназија” – Скопје.

Ви посакуваме многу успех и среќа на примениот испит.

 

Списокот по простории можете да го погледнете на следниот линк

Правилата за полагање:

Линк за МК

Линк за АЛ