Почитувани,
можете да ги погледнете резултатите од приемниот испит по физика. Учениците имаат право на приговор до среда (12.06) до 12:00 часот.
Приговорите може да ги пратите на dsu.mig.skopje@gmail.com.

Во прилог табелата за освоените поени по физика.

Резултати од приемниот испит по физика на МК на следниот линк

Резултати од приемниот испит по физика на АЛ на следниот линк