Почитувани,
Учениците кои имаат освоено минимум 30 поени по математика можат да се јават на приемниот по физика во вторник. Учениците имаат право на приговор од денес петок (07.06) од 16.00 часот до понеделник (10.06) до 12.оо часот.
Приговорите може да ги пратите на dsu.mig.skopje@gmail.com.

Во прилог табелата за освоените поени по математика.

Резултати од приемниот испит по математика на МК на следниот линк

Резултати од приемниот испит по математика на АЛ на следниот линк