Почитувани матуранти,

Во сабота на 08.06.2024 година во 10 часот се полага вториот екстерен испит од државната матура.

Во прилог Ви ги праќаме сите информации во врска со одржувањето на испитот. Математичко-информатичка гимназија Ви посакува среќа и успех на испитот.

Списокот на пријавени кандидати по испитни простории можете да погледнете на следниот линк