Nxënësit, të pavendosur për arsimin e mesëm

Nxënësit, të pavendosur për arsimin e mesëm

Semimaturantët po vazhdojnë të shfletojnë ofertat e shkollave të ndryshme për t’u përcaktuar se në cilën prej tyre do të vazhdojnë arsimin e mesëm. Gjimnazi i matematikës dhe informatikës në vitin e tretë të themelimit mbetet në pritje të nxënësve të talentuar në këto...
Trafiku dhe arsimimi… kultura në trafik

Trafiku dhe arsimimi… kultura në trafik

Prof.Naser Miftari – aktivizmi qytetar! 09 . 04 . 2020 / 17.30’-19.00’, e premte Shtëpia e kulturës ,,Koço Racin” – Shkup ,,Trafiku dhe arsimimi… kultura në trafik” Prof.Naser Miftari – aktivizmi qytetar!        ...