Nxënësit, të pavendosur për arsimin e mesëm

Nxënësit, të pavendosur për arsimin e mesëm

Semimaturantët po vazhdojnë të shfletojnë ofertat e shkollave të ndryshme për t’u përcaktuar se në cilën prej tyre do të vazhdojnë arsimin e mesëm. Gjimnazi i matematikës dhe informatikës në vitin e tretë të themelimit mbetet në pritje të nxënësve të talentuar në këto...
Trafiku dhe arsimimi… kultura në trafik

Trafiku dhe arsimimi… kultura në trafik

Prof.Naser Miftari – aktivizmi qytetar! 09 . 04 . 2020 / 17.30’-19.00’, e premte Shtëpia e kulturës ,,Koço Racin” – Shkup ,,Trafiku dhe arsimimi… kultura në trafik” Prof.Naser Miftari – aktivizmi qytetar!        ...
Dita Botërore e Fëmijëve

Dita Botërore e Fëmijëve

20 . 11 . 1954 – 20 . 11 . 2020 – Скопје Во чест на „20 Ноември – Светскиот Ден на Детето“! Преку прошекта, искрен врснички разговор и староградско чаршиско слатко, иако под пандемиски протокол, но со многу мотив и лубов, ние учениците од I-3 одд....
ARSIMIMI MEDIATIK – IMM – I-3 – GJMI

ARSIMIMI MEDIATIK – IMM – I-3 – GJMI

11 .12 .2020 – е enjte, Shkup “Instituti Maqedonas për Mediume” “Mediumet për qytetarët – qytetarët për mediume” Nxënësit e kl.I-3, ShMSh”Gjimnazi Matematiko Informatik”-Shkup, të mentoruar nga prof.Naser Miftari, sot, së bashku me disa nxënës nga...