Конечни резултати од приемниот испит по физика

Конечни резултати од приемниот испит по физика

Почитувани ученици и родители, Во прилог можете да ја погледнете листата со конечни резултати од примениот испит по физика. Конечни резултати од приемниот испит по физика на МК на следниот линк Конечни резултати од приемниот испит по физика на АЛ на следниот линк...
Конечни резултати од приемниот испит по физика

Резултати од приемниот испит по физика

Почитувани, можете да ги погледнете резултатите од приемниот испит по физика. Учениците имаат право на приговор до среда (12.06) до 12:00 часот. Приговорите може да ги пратите на dsu.mig.skopje@gmail.com. Во прилог табелата за освоените поени по физика. Резултати од...
Конечни резултати од приемниот испит по физика

Конечни резултати од приемниот испит по математика

Почитувани ученици и родители, Во прилог можете да ја погледнете листата со конечни резултати од примениот испит по математика. Учениците кои што имаат освоено минимум 30 поени, можат да се јават на приемниот испит по физика кој што ќе се одржи утре 11.06.2024 година...
Конечни резултати од приемниот испит по физика

Резултати од приемниот испит по математика

Почитувани, Учениците кои имаат освоено минимум 30 поени по математика можат да се јават на приемниот по физика во вторник. Учениците имаат право на приговор од денес петок (07.06) од 16.00 часот до понеделник (10.06) до 12.оо часот. Приговорите може да ги пратите на...
Конечни резултати од приемниот испит по физика

Известување за полагање на вториот екстерен испит од државната матура

Почитувани матуранти, Во сабота на 08.06.2024 година во 10 часот се полага вториот екстерен испит од државната матура. Во прилог Ви ги праќаме сите информации во врска со одржувањето на испитот. Математичко-информатичка гимназија Ви посакува среќа и успех на испитот....
Конечни резултати од приемниот испит по физика

Известување за полагање на приемниот испит по математика, Список по простории и правила за полагање на приемните испити

Почитувани ученици и родители, На 07.06.2024 ( петок ) со почеток во 10.00 часот ќе се одржи приемниот испит по математика во ДСУ “Математичко-информатичка гимназија” – Скопје. Ви посакуваме многу успех и среќа на примениот испит.   Списокот по простории можете...